top of page
  • info137685

KiesWijzer Mantelzorg: wat zeggen politieke partijen over mantelzorg?

https://www.mantelzorg.nl/nieuws/kieswijzer-mantelzorg-wat-zeggen-politieke-partijen-over-mantelzorg MantelzorgNL lanceert vandaag de KiesWijzer Mantelzorg. Met de KiesWijzer krijg je een beeld van wat politieke partijen die meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november 2023 vinden van mantelzorg. Hoe kijken de politieke partijen naar mantelzorg? Wat vinden de partijen van een mantelzorgverlof? En hoe denken ze over de kostendelersnorm? Aan de hand van de vier verschillende thema’s mantelzorg, zorg, werk en wonen lichten we de passages van de verschillende verkiezingsprogramma’s in deze KiesWijzer uit. Wij hopen dat de KiesWijzer Mantelzorg jou inzicht geeft en je helpt om op 22 november een goed geïnformeerde keuze te kunnen maken!

Meer informatie Ga naar de KiesWijzer Mantelzorg en ontdek wat politieke partijen vinden van mantelzorg.

Recente blogposts

Alles weergeven

Het is weer overstaptijd!

Hoe zit het met jouw zorgverzekering en mantelzorgvergoedingen? MantelzorgNL heeft dit op een rijtje gezet voor je. Check de link! https://www.mantelzorg.nl/nieuws/wat-doen-zorgverzekeraars-voor-mante

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

logozonder.png
bottom of page