top of page

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

logozonder.png

Stichting "Mooi leven Huis"

Zuid-Oost Drenthe

Elk Mooi Leven Huis begint met een droom. Wij hebben een droom voor onze kinderen met een beperking. Jij ook? 

Zorg voor dochter, hangstoel.jpg

Als ouders ben je je leven lang verantwoordelijk voor je kinderen. Kinderen die uitvliegen wanneer ze volwassen zijn…maar hoe gaat dat als je kind een beperking heeft? Ook zij willen uitvliegen naar een thuis met rust en veiligheid, waar ze bovenal zichzelf kunnen zijn, ook als wij er niet meer zijn.  

Een thuis waar ouders, familie, vrienden en buurtbewoners altijd welkom zijn, meedoen en meedenken. Dit alles samen met de zorgprofessionals die de nodige zorg bieden.

Meer informatie

Vanaf november 2019 ben ik samen met mijn vrouw Elma en enkele andere  ouders betrokken bij dit wooninitiatief van ouders voor kinderen met een  beperking en een WLZ-indicatie.

 

Mijn rol is voorzitter van het bestuur en van de  kerngroep, waarmee we als kartrekkers het wooninitiatief willen realiseren voor  onze kinderen. Doel is om eind 2026 deze locatie voor 32 bewoners samen met  zorgpartner Humanitas DMH en vastgoedpartner Domesta gerealiseerd te hebben in de gemeente Emmen.

Zussen knutselen aan tafel.jpg
logo-mlh-zuid-oost-drenthe.1920x0x0x100.png
bottom of page